Reserveer om te eten

Wil u 100% zeker zijn van een tafeltje in ons eetcafe? vul dan het onderstaande formulier in om te reserveren. Wij kunnen ook grote groepen ontvangen, geef bij uw reservering duidelijk aan met hoeveel personen u komt.

Reserveer om te overnachten

Wilt u één of meerder nachten doorbrengen in het meest sfeervolle hotel van Haastrecht? Reserveer van dan via het het onderstaande formulier uw kamer(s). Geef duidelijk aan met hoeveel personen u komt samen met de aankomst en de vertrek datum.

Reserveer voor iets speciaals

Wilt u ons eetcafé en/of misschien ons complete hotel afhuren voor een receptie, bruiloft of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest? Wij bieden voor diverse speciale gelegenheden arrangementen aan. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust eens contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Gebruik het onderstaande formulier om te reserveren

Wilt u een reservering plaatsen bij hotel over de brug? Vul dan het onderstaande contactformulier zo duidelijk en uitgebreid mogelijk in. Zijn er direct vragen? of wilt u liever één van onze medewerkers aan de lijn? Dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

U kunt ons ook altijd bellen

0031(0) 182 501 210

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht