Overnachten en heerlijk tot rust komen

Lekker een weekend of een midweek even helemaal er uit? Kom dan eens gezellig bij ons op bezoek in Haastrecht. Haastrecht ligt in de provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van de gemeente Krimpenerwaard. Vroeger was Haastrecht een zelfstandige gemeente. later is Haastrecht samengevoegd met de gemeenten Stolwijk en Vlist. Het aantal inwoners is ongeveer 4500.

Haastrecht maakt deel uit van de Krimpenerwaard. Andere plaatsen in de Krimpenerwaard zijn , Bergambacht, Lekkerkerk, Ammerstol, Berkenwoude, Schoonhoven, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Gouderak en Ouderkerk aan den IJssel.

Haastrecht heeft een verassend centrum met verschillende leuke winkels en gebouwen, denk bijvoorbeeld aan het oude gemeente huis of de opvallende brug over de IJssel.

8
Aantal kamers

Prachtige kamers

Wij beschikken over verschillende prachtig en sfeervol ingerichte kamers welke te boeken zijn voor één of meerder nachten.

Scherp geprijsd

Wij bieden een kamer inclusief ontbijt aan tegen concurrerende prijzen, onze visie is ook dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Bekijk ons aanbod met onze scherpe prijzen.

Alle faciliteiten

Al onze kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet en douche.

Slaap centraal

Haastrecht ligt centraal gelegen tussen verschillende grote steden in, wilt u het voordeel van snel in de stad zijn maar niet de drukte er omheen? Haastrecht is dan de uitkomst.

Eenpersoonskamer

vanaf € 65,00

excl. ontbijt en toeristenbelasting

Tweepersoonskamer

vanaf € 69,00

excl. ontbijt en toeristenbelasting

Ontbijt:
Het ontbijt wordt geserveerd in ons restaurant, en bij mooi weer kunt u altijd plaats nemen op ons terras. De prijs van het ontbijt € 8,25. De tijden van het ontbijt zijn van:

dinsdag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 09.00 uur
Zaterdag t/m maandag van 08.00 uur tot 10.00 uur

Kinderen of een extra bed:
Neem daarvoor contact met ons op. Via mail of telefoon.

Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe lang u wilt blijven overnachten.
U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Toeristenbelasting:
Onze toeristenbelasting is € 1,75 per persoon per nacht.

Onze kamers zijn rookvrij
Al onze prijzen zijn excl. ontbijt en toeristenbelasting